Configin blogi

Alkuvuoden uurastus on palkittu ja toimistomme on tuotu tälle vuosikymmenelle. Jokainen voi katsoa ennen..

IMG_20150526_151124

..ja jälkeen kuvat.

IMG_20150526_151103

Rankka työ vaatii rennot huvit ja toimistoltamme löytyy nyt myös pelihuone, missä voi kesken töiden ottaa tauon työkaverin kanssa peli jos toisenkin.

pelihuone

Lisäksi tiimimme on kasvanut Jani L. ja Jonatanin voimin ja kaikki apu kiireiseen kevääseen ja kesään olikin tarpeen.

IMG_20141228_133854

Toimistomme kasvaa ja pääsimme sisustamaan toimistoamme uusien pöytien kanssa :) Vuoden vaihteessa meidän tiimiimme liittyi Ben sekä Jani ja tulette varmasti näkemään heitä kentällä.

IMG_20140830_191717

Tarjouduimme majoittamaan ylläpitoasiakkaamme omiin tiloihimme kun operaattori oli sählännyt nettilinjan asennuksen. Kaikki mahtui kuin mahtuikin meidän tiloihin ja loppu hyvin kaikki hyvin – joskus tämäkin työ vaatii erikoisia ratkaisuja :)

Arvoisa asiakkaamme,

Config Oy on 15.8.2014 solmitun sopimuksen myötä ostanut Sysmate Oy:n koko IT-liiketoiminnan. Liiketoimintakauppa on tehty henkilötasolla ja pohjautuu pitkäaikaiseen yhteistyökumppanuuteen. Kauppa ei tuo muutoksia olemassa oleviin sopimuksiin, ja tämän vuoden aikana päättyvät tai uudistettavat sopimukset käsitellään nykyisin ehdoin.

Suurimpana syynä kauppaan on henkilökohtainen haluni siirtyä IT-alalta uusien haasteiden pariin. Sysmaten täyttäessä tänä vuonna viisi vuotta jätän liiketoiminnan hyvillä mielin osaaviin käsiin. Configin toimitusjohtaja, porvoolainen Mika Tiilikka on jo vuosia ollut läheinen yhteistyökumppanini. Siksi tiedän, että saat jatkossakin erinomaista palvelua. Sopimuksen myötä saat käyttöösi entistä enemmän resursseja ja erittäin osaavan organisaation tuen.

Config Oy on porvoolainen yritys, jonka omistaa sen toimiva johto. Configin toimisto on Helsingin Herttoniemessä. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.config.fi

Minut tavoitat jatkossakin samasta tutusta numerosta ja osoitteesta. Olen käytettävissäsi niin kauan kuin koet siihen tarvetta. Jotta siirto sujuu asiakkaidemme kannalta mahdollisimman sujuvasti, toimin myös Configin konsulttina niin kauan kun he tarvitsevat minua. Sysmaten tukinumero ja sähköposti säilyvät niin ikään ennallaan – mahdollisista muutoksista tiedotamme erikseen. Sysmaten laskutus siirtyi Configille 1.8.2014 alkaen ja siitä vastaa Mika Tiilikka.

Vaikka tapaamme varmasti vielä, haluan jo nyt antaa ison kiitoksen sinulle, arvoisa asiakkaamme. Ilman sinua emme olisi tässä. Sysmate on mielellään palveluksessasi myös jatkossa, vaikkakin hieman eri merkeissä.

Kaikissa liiketoimintakauppaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun tai Mika Tiilikkaan. Toivotan menestyksellistä syksyä sinulle ja yrityksellesi.

Tomi Lampinen
toimitusjohtaja
Sysmate Oy
puh. +358 400 959 999
tomi.lampinen@sysmate.fi

Mika Tiilikka
Config Oy
puh. +358 50 367 6254
mika.tiilikka@config.fi