IT-konsultti

IT-konsultti avustaa ja neuvoo asiakkaita kaikissa tietotekniikka-asioissa. Kaikki asiantuntijamme ovat alan ammattilaisia ja auttavat yrityksiä erilaisissa laitehankinnoissa ja muissa IT-asioissa, pienissä ja suuremmissa projekteissa. Voimme toimia myös linkkinä asiakkaan ja yrityksen välillä tai esimerkiksi asiantuntijana ostoprosessissa.

Ota yhteyttä »

Suoraviivaista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua

Uskomme suoraviivaiseen ja tehokkaaseen asiakaspalveluun. Emme kierrätä puheluasi erillisen asiakaspalvelun kautta, vaan saat aina suoran yhteyden omaan IT-konsulttiisi. Meille on kunniakysymys, että konsulttimme ovat samoja ihmisiä, jotka tekevät myös käytännön työt.

Voit hyödyntää kokeneiden IT-ammattilaistemme osaamista monella eri tavalla yrityksesi yksilöllisistä tarpeista ja tilanteesta riippuen.

IT-konsultti ostoprosessin tukena

IT-konsultti voi toimia esimerkiksi puolueettomana tahona, oppaana ja tulkkina tietotekniikan monimuotoisessa ja joskus vaikeastikin ymmärrettävässä IT-maailmassa.

Autamme sinua muun muassa laitehankintojen suunnittelussa ja tärkeiden hankintojen tekemisessä. Voimme vertailla esimerkiksi eri laitetoimittajia, jolloin IT-konsulttisi arvioi eri vaihtoehdot ja antaa oman asiantuntija arvionsa parhaista mahdollisista ratkaisuista. Näin päätöksenteko helpottuu huomattavasti.

IT-asiantuntijamme voivat auttaa sinua myös suuremman luokan uudistusten suunnittelussa ja niiden toteuttamisessa. Kokeneet IT-asiantuntijamme varmistavat, että myyjä ja ostaja ymmärtävät toisiaan ja että ratkaisu on paras mahdollinen.

Liiketoiminnallinen neuvonanto

Jos yrityksesi tavoitteet ja nykytilanne eivät kohtaa, voimme auttaa solmukohtien ja pullonkaulojen selvittämisessä. Tarjoamme oikeita ratkaisuja tilanteen korjaamiseksi.

IT-konsultti auttaa kartoittamaan, mitkä asiat estävät yrityksesi tavoitteiden toteutumisen. Tutustumalla yrityksen työtapoihin asiantuntijamme selvittävät, miten halutut tavoitteet saavutetaan.

IT-konsulttimme ehdottavat yrityksellesi sopivia ja oikeita IT-palveluja ja -ratkaisuja.

Kokemusta ja puolueetonta näkökulmaa

Järjestelmähankinnoissa IT-konsultti varmistaa, että laitteet ja järjestelmät palvelevat yrityksesi tarpeita ja tavoitteita tehokkaasti.

Olemme itsenäinen ja toimittajariippumaton IT-talo, joka toimii aidosti objektiivisena ja puolueettomana IT-konsulttina hankinnassa kuin hankinnassa.

IT-konsultointi, joka tähtää liiketoiminnan kehittämiseen, on investointi yrityksesi tulevaisuuteen. Jos olet epävarma yrityksesi seuraavista IT-hankinnoista tai tarvitset apua yrityksesi prosessien hiomiseen, ota yhteyttä meihin ja saat päätösteni tueksi kokeneiden IT-ammattilaistemme kaiken tietotaidon.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset vähän osaavampaa apua, valitse Configin IT-konsultti!

Ota yhteyttä »

Vaihde 010 321 6420, ei tukipuheluja
Config Oy, Lukkarinmäentie 2,
04130 Sipoo | Karttalinkki