IT-palvelut

IT-palvelut ennaltaehkäisevät ongelmia tehokkaasti ja ovat hinnoittelultaan läpinäkyviä – tiedät mitä saat ja mitkä ovat palveluiden kustannukset.

Siirrä yrityksesi IT-palvelut Configille

IT-palvelumme on kustannustehokas kokonaisuus, joka joustaa yrityksesi tarpeiden mukaan. Huolehdimme tietoliikenneasioistasi kokonaisvaltaisesti ja pidämme sinut ajan tasalla ratkaisujen toiminnasta.

Tarjoamme IT-tukipalveluita kaiken kokoisille yrityksille. Monipuolisen ja joustavan palvelumallimme ansiosta IT-palvelumme ovat kaikkien saatavilla – kohtuulliset kustannukset ja joustavat palvelupaketit mahdollistavat palvelut eri kokoisille yrityksille. Tarjoamme palveluita IT-konsultoinnista IT-ylläpitoon. Kun mietit IT-palvelujesi ulkoistamista, ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitamme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Tarjoamamme IT-palvelut täyttävät uuden tietosuoja-asetuksen.

Ota yhteyttä »

Täydellinen IT-tukipalvelu kiinteään kuukausihintaan

Configin IT-palvelut koostuvat etä- ja lähituesta. Hoidamme kuntoon muun muassa laiteasetukset ja tietosuoja-asiat. Kauttamme saat myös kaikki lisenssit ja rekisterit. Tarjoamme tarpeitasi vastaavat IT-palvelut avaimet käteen -periaatteella kiinteään kuukausihintaan, jolloin ei tule yllättäviä kustannuksia. Emme ole sitoutuneet tiettyyn laitevalmistajaan tai esimerkiksi teleoperaattoriin – tarjoamme sinulle alan parhaita ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja toiveisiin.

Tarvitsetko apua tai neuvontaa tiettyyn asiaan tai erikoistilanteeseen liittyen? Meiltä saat myös IT-ratkaisujen konsultointipalvelut.

IT-palvelut ja ennakointi

Hoidamme mielellämme suuria kokonaisuuksia. Lähtökohtaisesti pyrimme aina ennakoimaan ja ennaltaehkäisemään ongelmatilanteita. Ennakointi säästää sinut monelta murheelta ja säästää myös kustannuksia. Ennakoivan ja kokonaisvaltaisen toimintamallimme avulla IT-palveluiden kustannustehokkuus paranee. Turhat katkokset ja tietoturvariskit vähenevät.

Automatisaation hyödyntäminen

Hyödynnämme työssämme myös automatisaatiota, sillä kone hoitaa tietyt tehtävät erinomaisella tarkkuudella ja tehokkuudella. Automatisointi myös vapauttaa resursseja oikeisiin asioihin – missä ihmismieli ja ihmiskädet ovat edelleen korvaamattomia.

Asiakkaalle, joka osaa vaatia jo vähän enemmän

Saat meiltä monipuoliset ja vähän syvällisemmät IT-palvelut. Asiantuntijoillamme on aidosti kova ammattitaito ja työmoraali. Tekemisen tasomme, asiakaspalvelumme ja asiakasvastuumme on viritetty kuntoon. Suhtaudumme kaikkeen tekemiseemme tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Olet ehkä jo kokeillut muita IT-taloja ja osaat vaatia vähän enemmän. Kun kilpailutat IT-palveluita, anna meidän haastaa nykyinen IT-osastosi.

IT-palvelumme mahdollistaa kustannustehokkaan ja ennakoitavan IT-tuen, joka joustaa yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Tukipalvelumme on kaikenkokoisten yritysten hyödynnettävissä. Räätälöimme ratkaisumme yrityksesi tarpeisiin. IT-tuki ei aiheuta kohtuuttomia kustannuksia, kun se mitoitetaan tarkasti yrityksesi yksilöllisiin toiveisiin ja tarpeisiin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin ja resursseihin parhaiten sopiva IT-tukipalvelu.
Katso yhteystietomme »

Vaihde 010 321 6420, ei tukipuheluja
Config Oy, Lukkarinmäentie 2,
04130 Sipoo | Karttalinkki