IT-tuki

Astetta parempi IT-tuki hoitaa asiat niin, että ongelmatilanteet väistetään jo ennalta – tämä on myös tietoturvan näkökulmasta oikea tapa toimia.

Configin IT-tuki tarjoaa mielenrauhaa

Toimintatapamme on ennaltaehkäisevä ja pyrimme aina reagoimaan tilanteisiin usein jo ennen kuin asiakas niitä itse huomaa. IT-tuki huolehtii taustalla, että kaikki toimii kuten pitää. Näin työympäristösi on aina luotettava ja tietoturvallinen, ja voit itse keskittyä ydinosaamisesi toteuttamiseen. Jos ongelmasi ei ratkea etätuella, kauttamme onnistuu myös it-lähituki.
Euroopan unionin uuden tietosuoja-asetuksen myötä tietoturva tulee olemaan yritysten toiminnassa entistä tärkeämpää ja asettaa toiminnalle myös omanlaisiaan vaatimuksia.

Ota yhteyttä »

Ennakointi kannattaa

IT-tukemme toimii ennaltaehkäisevästi ja kantaa vastuun itsenäisesti. Näin saamme vähennettyä tehokkaasti äkillistä reagointia vaativia ongelmatilanteita. Kun tukitoimet hoidetaan ennakoivasti, on toiminta tehokkaampaa ja myös edullisempaa.

Työtapamme on tehokas ja asiakasystävällinen

Palvelumallimme on vahvasti läpinäkyvää ja toimintatapamme ovat vuosien saatossa hioutuneet tehokkaiksi. IT-tuki hoitaa asiat aina tietyllä tavalla: määrittelemme prosessit, vastuut ja vastuuhenkilöt. Perustyötä pyrimme myös automatisoimaan mahdollisuuksien mukaan. Näin voimme kohdistaa voimavaramme oikein ja voimme tarjota yrityksellesi parasta mahdollista tukea IT-asioissa. Lisäksi seuraamme toimintaamme jatkuvasti ja kehitämme työtapojamme entistä tehokkaammiksi.

Vaivatonta yhteydenpitoa

Asiakkaitamme yhdistää aito halu pitää IT-asiat kunnossa mahdollisimman pienellä vaivalla. Me ymmärrämme tämän ja otamme IT-asiasi haltuun kokonaisvaltaisesti. Pidämme sinuun yhteyttä, jotta tiedät aina missä mennään, mitä on tehty ja mitä tehdään seuraavaksi. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, jotkut asiat on viisainta ulkoistaa asiantuntijalle – näin säästät runsaasti sekä aikaa että vaivaa.

Toimiva työympäristö kustannustehokkaaseen kuukausihintaan

IT-tuen käyttö on asiakkaalle aina mahdollisimman kustannustehokasta eikä yllättäviä lisäkuluja synny. Toimintamme kulmakiviä ovat hioutuneet työtavat ja säännöllinen yhteydenpito asiakkaan kanssa.

IT-tuki aina yhden puhelinsoiton päässä

Joustava ja kokonaisvaltainen toimintamallimme mahdollistaa korkean palvelutason muuttuvissa ja yllättävissäkin tilanteissa. Jokaisella asiantuntijallamme on erittäin laaja kokemuspohja IT-tuki ja ylläpitotehtävistä. Olemme palvelevia IT-alan asiantuntijoita ja hoidamme kunnialla IT-alan haastavimmatkin osa-alueet.

Ota yhteyttä

Valitse Config Oy, kun tarvitset aidosti osaavaa IT-tukea, joka välittää yrityksestäsi.

Ota yhteyttä »

Vaihde 010 321 6420, ei tukipuheluja
Config Oy, Lukkarinmäentie 2,
04130 Sipoo | Karttalinkki