IT-ulkoistus

Uuden tietosuoja-asetuksen myötä IT-ulkoistus on tullut ajankohtaiseksi yhä useammalle yritykselle. Uusi asetus sisältää lisävaatimuksia ja vastuita, jotka vaativat IT-asiantuntijan ammattitaitoa ja osaamista.

Monella yrityksellä saattaa olla jo oma IT-lähituki. Tämä ei kuitenkaan välttämättä riitä, kun halutaan taata mahdollisimman korkea tietoturvataso, sillä lähitueksi voi olla vaikea löytää kovan luokan IT-spesialistia. Meiltä saat yrityksesi käyttöön korkealuokkaiset asiantuntijapalvelut kiinteään kuukausihintaan. Työntekijämme ovat huippuosaajia, jotka ovat viihtyneet meillä jo vuosia.

Ota yhteyttä »

IT-ulkoistus tuo käyttöösi parhaat osaajat

Saat IT-ylläpitoon asiantuntevan ja luotettavan lähestymiskulman. IT-spesialistimme viihtyvät monipuolisissa tehtävissä ja nauttivat haastavistakin työtilanteista.

IT-ulkoistus on oikea ratkaisu, kun haluat IT-tueksi kumppanin, joka ottaa vastuun yrityksesi koko IT-sektorista ja toimii ennakoivasti ja ennaltaehkäisevästi.

Puolueetonta apua kaikkiin tilanteisiin

Asiantuntijatiimimme on yrityksesi ulkoistettu IT-päällikkö tai tietohallintojohtaja. Olemme kumppani, joka ajaa puolueettomasti yrityksesi etua tilanteessa kuin tilanteessa: emme esimerkiksi ole sidoksissa teleoperaattoreihin tai laitevalmistajiin, vaan tarjoamme asiakkaillemme aina aidosti parhaita ja kustannustehokkaimpia vaihtoehtoja.

Kannamme vastuun IT-ylläpidosta täydellisesti

Otamme vastuun IT-ylläpidosta koko firmana. IT-ulkoistus tuo siis käyttöösi aina useamman kuin yhden ihmisen osaamisen ja ammattitaidon.

Työtapamme ja prosessimme ovat erityisen selkeitä ja tehokkaita. Jokainen asiantuntijamme voi tarvittaessa jatkaa siitä mihin edellinen on jäänyt. Selkeän ja ennakoivan toimintatapamme ansiosta pystymme kantamaan vastuun IT-ylläpidosta yhdessä. Näin työn valmistuminen ei jää koskaan kiinni vain yhdestä henkilöstä. Luotettavuutemme on huippuluokkaa.

Tehokkuus ja toimintavarmuus ovat IT-palveluidemme ytimessä. Moni asiakkaistamme onkin sanonut, että IT-ulkoistuspalvelut olisi toteutettu jo aiemmin, jos he olisivat ymmärtäneet millaisen parannuksen se tuo mukanaan.

IT-ulkoistus tehostaa työntekoa

Ennakoiva ja kokonaisvaltainen toimintamalli, jossa vastuualueet ovat selkeät ja dokumentaatio on hoidettu asianmukaisella tavalla, pitää huolen siitä, että IT-ongelmista johtuvat työnseisaukset pysyvät minimissä ja potentiaaliset ongelmat ratkotaan jo etukäteen ennen kuin ne kasvavat isoiksi.

Ota yhteyttä

Jos IT-ulkoistus on yrityksessäsi ajankohtainen asia ja arvostat kokonaisvaltaista yhteistyötä, ota yhteyttä.

Yhteystiedot »

Config Oy – kun haluat kumppaniksesi vähän paremman IT-talon.

Vaihde 010 321 6420, ei tukipuheluja
Config Oy, Lukkarinmäentie 2,
04130 Sipoo | Karttalinkki