IT-ylläpito

Tavaramerkkimme on kokonaisvaltainen ja kiinteähintainen IT-ylläpito, joka toimii aina ennakoivasti. Huolehdimme, että yrityksesi laitteistot ja ohjelmistot pysyvät kunnossa, sekä toimintavarmoina. Näin turhat tietotekniikkaongelmat ja työnseisaukset jäävät minimiin.

Koulutettu henkilökuntamme muun muassa kartoittaa laitteistosi uusimistarpeet säännöllisesti. Näin voimme ennakoida mahdolliset laitteistohankintakulut jo hyvissä ajoin.

Pidämme sinuun yhteyttä säännöllisesti – olet aina tietoinen IT-ylläpidon toimista ja työtehtävistä.

Ota yhteyttä »

Ennakoiva IT-ylläpito on kustannustehokasta

Ennakoivan ja tarkkaan hiotun toimintamallimme ansiosta IT-ylläpito on erittäin kustannustehokasta. Palvelumme on joustava kokonaisuus, joka skaalautuu vaivatta jokaisen yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Ymmärrämme eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien asiakkaiden tarpeet ja toiveet. Otamme huomioon yrityksesi erityispiirteet ja huolehdimme yrityksesi IT-ratkaisuista kokonaisvaltaisesti.

Joustava hinnoittelumme varmistaa, että saat käyttöösi kaikki tarvitsemasi palvelut edullisesti ja nopeasti.

Varmistamme, että olet aina ajan tasalla

Toimintamallimme on kustannustehokas, skaalautuva ja erittäin läpinäkyvä. Haluamme, että pysyt ajan tasalla ja tiedät aina mitä IT-puolella tapahtuu.

Säännölliset tapaamiset varmistavat, että olet aina tietoinen siitä, mitä IT-ylläpito tekee. Läpinäkyvä palvelumallimme mahdollistaa myös asiakkaan pääsyn esimerkiksi laiterekistereihin ja muihin tietoihin. Monet ovat kehuneet juuri palvelumallimme selkeyttä ja läpinäkyvyyttä.

Olet asiakkaamme niin kauan kuin tahdot

Luotamme omaan tekemiseemme sataprosenttisesti, joten emme koe tarpeelliseksi sitoa asiakkaitamme ylipitkiin pakkosopimuksiin. Teemme töitä joustavalla kuukausilaskutusmallilla, jossa on lyhyet irtisanomisajat.

Asiakkaamme haluavat, että otamme aidosti heidän yrityksensä IT-ylläpidon hoitaaksemme ja että pidämme siitä hyvää huolta. Tämä on meille kunnia-asia ja haluamme ansaita asiakkaidemme luottamuksen kovalla ja laadukkaalla työllämme.

Asenne, tekemisen meininki ja sovittujen asioiden hoitaminen vakuuttavat ja tekevät asiakassuhteistamme pitkäkestoisia.

IT-ylläpito kerralla kuntoon

Siirtämällä IT-ylläpidon meille, voit itse huoletta keskittyä omaan ydinosaamisesi ja jättää IT-asiasi meidän huoleksemme. Yhteistyö kanssamme on helppoa, läpinäkyvää ja tehokasta.

Kun tarvitset vähän toimivampaa, ennakoivaa IT-ylläpitoa, ota yhteyttä. Selvitetään yhdessä, miten yrityksesi IT-ylläpito voidaan järjestää mahdollisimman kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

Vaihde 010 321 6420, ei tukipuheluja
Config Oy, Lukkarinmäentie 2,
04130 Sipoo | Karttalinkki